Finnair maskipakko

Kasvomaskien käyttö lennoillamme | Finnair Suomi

12.8.2021 — Tämän mukaisesti me Finnairilla olemme luopuneet kasvomaskivaatimuksesta lennoillamme. Kasvomaskin käyttö lennoillamme on vapaaehtoista, …

Millaista maskia minun tulee käyttää koneeseennousun ja …

Sinun ei enää tarvitse käyttää maskia Finnairin lennoilla 25.4.2022 lähtien, paitsi jos kohde- tai lähtömaasi viranomaiset sitä nimenomaisesti edellyttävät.

Mitä minun tulee tehdä, jos en terveyssyistä voi käyttää …

Sinun ei enää tarvitse käyttää maskia Finnairin lennoilla 25.4.2022 alkaen, paitsi jos kohde- tai lähtömaasi viranomaiset sitä nimenomaisesti edellyttävät.

Matkustustiedotteet | Finnair Suomi

Finnair on päivittänyt liikenneohjelmaansa kesäkaudelle 26.3.2023 – 28.10.2023. Näet ohjeet täältä, mikäli matkasuunnitelmaasi tulee muutoksia …

Miksi Finnairin Espanjan-lennoilla pitää käyttää maskia?

Miksi Finnairin Espanjan-lennoilla pitää käyttää maskia? – Kotimaa – Ilta-Sanomat

Lentoyhtiöiden välillä on eroja maskivaatimuksissa Espanjaan lentäessä.

Finnair poistaa maskipakon lähes kaikilta lennoilta

Lentoyhtiö luopuu maskipakosta 25. huhtikuuta 2022 alkaen, mutta esimerkiksi Espanjaan suuntautuvilla lennoilla maski on yhä pakollinen.

Finnair luopuu maskipakosta lennoilla – MTVuutiset.fi

Finnair ja VR luopuvat maskipakoistaan.

Finnair luopuu maskipakosta – Espanjan lennoilla pakko …

Finnair luopuu maskipakosta – Espanjan lennoilla pakko säilyy | Fuengirolan

Monet maat ovat purkamassa koronarajoituksia rokotekattavuuden kasvaessa ja koronaviruksen taudinkuvan lieventyessä. Tämän mukaisesti myös Finnair luopuu maskipakosta lennoillaan.

VR luopui suosituksesta tänään, Finnairin maskipakko …

Julkisessa liikenteessä saa taas matkustaa ilman maskia: VR luopui suosituksesta tänään, Finnairin maskipakko päättyy ensi viikon alussa

THL luopui yleisestä maskisuosituksesta viikko sitten. Tällä viikolla muun muassa pääkaupunkiseutu ja tänään eduskunta tekivät samoin.

Finnair luopuu 25. huhtikuuta 2022 maskipakosta lennoilla …

Finnair luopuu 25. huhtikuuta 2022 maskipakosta lennoilla, joissa se ei ole viranomaisvaatimus | lentoposti.fi

Finnair ei enää 25. huhtikuuta lähtien edellytä matkustajien tai henkilökuntansa käyttävän kasvomaskia lennon aikana, ellei se ole kohde- tai lähtömaan nimenomainen vaatimus. Monet maat ovat purkamassa koronarajoituksia rokotekattavuuden kasvaessa ja koronaviruksen taudinkuvan lieventyessä.

Keywords: finnair maskipakko, finnair kasvomaski, finnair maski, maskit finnair, finnair maskit, finnair lennot maski, finnair maskit lennolla