Hotelli konepaja

Folks Hotel

Etusivu – Folks Hotels

The Folks Hotel Konepaja, Helsingin Vallilassa, elää sitä ympäröivän alueen urbaanista rouheudesta. 9 erilaista huoneluokkaa.

The Folks Hotel Konepaja, Helsinki – Booking.com

The Folks Hotel Konepaja, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Näytä majoituspaikan The Folks Hotel Konepaja tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Helsingissä 1,6 km:n päässä Bolt Arenalta sijaitsevassa Folks Hotel Konepajassa on kuntokeskus, yksityinen pysäköintialue, yhteinen oleskelutila ja…

The Folks Hotel Konepaja – Helsinki | Hotels.com

Helsinki. The Folks Hotel Konepaja sijaitsee huvielämän keskuksessa ja lähellä metroasemaa kohteessa Keskinen. Huomionarvoisiin maamerkkeihin kuuluu Helsingin …

Näytä majoituspaikan The Folks Hotel Konepaja tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Kulttuuritalo sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä ravintolan ja kuntosalin. Kaikkiin huoneisiin kuuluu tablettitietokone ja taulutelevisio. 

The Folks Hotel – tällainen hotelli VR:n konepajalla toimii

Iltalehti

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli The Folks Hotel Konepaja kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 31 valokuvaa ja 273 …

The Folks Hotel Konepaja | Helsinki – Facebook

Varaa yöpyminen majoituspaikasta The Folks Hotel Konepaja. Kulttuuritalo sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton …

The Folks Hotel Konepaja: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023

The Folks Hotel Konepaja: arvostelut, tarjoukset ja kuvat 2023 − Expedia.fi

Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Helsinki. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja kuntokeskuksesta. Lähellä sijaitsee Kulttuuritalo ja Linnanmäen huvipuisto, jotka ovat suosittuja nähtävyyksiä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle The Folks Hotel Konepaja (Keskinen), viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

The Folks Hotel Konepaja, (Helsinki, Suomi) – Trivago

Hotelli The Folks Hotel Konepaja, Helsinki, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli The Folks Hotel Konepaja kohteessa Helsinki, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 31 valokuvaa ja 273 arvostelua. Hotelli? trivago!

The Folks Hotel Konepaja | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta The Folks Hotel Konepaja. Kulttuuritalo sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys, ravintola ja kuntosali. Huoneissa on tablettitietokoneet ja taulutelevisiot.

Keywords: hotelli konepaja