Hotelli sirkantähti

Lapland Hotels Sirkantähti – Hotelli & Majoitus Levi

Lapland Hotels Sirkantähti sijaitsee Levillä, lähellä rinteitä, tapahtumia ja aktiviteetteja. Meilllä on hotellihuoneita ja eri kokoisia lomahuoneistoja, …

Lapland Hotels Sirkantähti (Hotelli), Levi (Suomi) tarjoukset

Lapland Hotels Sirkantähti, Levi – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Täysin uudistunut Lapland Hotel Sirkantähden ravintola on nyt kattaus bistrohenkistä seurustelua ja maistuvaa ruokaa.

Lapland Hotels Sirkantähti sijaitsee Levin hiihtokeskuksessa 750 metrin päässä päähiihtohissistä, ja siellä voi nauttia perinteisiä lappilaisia ruokia.

Lapland Hotels Sirkantähti – Kittilä

Lapland Hotels Sirkantähti – Kittilä | Hotels.com

Lapland Hotels Sirkantähti, Sirkka, Lappi, Finland. … Sivu · Hotelli … hotellit/levi/lapland-hotels-sirkantahti/esiintyjat.html. Käy kurkkaamassa.

Näytä majoituspaikan Lapland Hotels Sirkantähti tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Market Square, Levi sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa Wi-Fi ja pysäköinti ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös ravintola. Kaikkiin huoneisiin kuuluu kaapelikanavat ja kahvinkeitin. 

Hotelli Lapland Hotels Sirkantähti, Sirkka / Levi, Suomi

Lapland Hotels Sirkantähti,, Lomahuoneisto 52,5 m2, 2 mh

Lapland Hotel Sirkantähti sijaitsee Levin tunturikylän ytimessä, keskellä aktiviteetteja ja palveluita. Monipuolisessa majoitustarjonnassa on 161 huonetta / huoneistoa, joissa kaikissa on mm. oma sauna.

Lapland Hotels Sirkantähti | Sirkka – Facebook

Lapland Hotels Sirkantähti – ravintola

Täysin uudistunut Lapland Hotel Sirkantähden ravintola on nyt kattaus bistrohenkistä seurustelua ja maistuvaa ruokaa. Se tarjoilee kohokohdan ulkoilupäivälle ja hyvän ruuan siivittämän seurusteluhetken isommallekin porukalle.

Lapland Hotels Sirkantähti Sirkka alk. 76 – KAYAK

Lapland Hotels Sirkantähti Sirkka alk. 76 € – vertaa huoneiden hinnat – KAYAK

Vertaile hintoja ja löydä paras Lapland Hotels Sirkantähti tarjous. Hinnat alk. 72 €.

Keywords: hotelli sirkantähti, lapland hotels sirkantähti, lapland hotels sirkantahti levi finland, lapland hotels levi, sirkantähti hotelli, lapland+hotels+sirkantahti+levi+finland, levi lapland hotels