Omena hotelli turku

Hotelli Turku | Alkaen 65€ | Turun keskustassa

Hotelli Turku | Alkaen 65€ | Turun keskustassa | – Omena Hotels

Turussa on keväästä 2021 alkaen ollut kaksi Omenaa, joista uuden Omena-hotellin löydät Kauppiaskadulta, kaupungin paraatipaikalta ihan torin vierestä, ja toisen …

Edulliset Turun hotellit haussa? Omena Hotelli Turku Humalistonkatu sijaitsee kaupungin keskustassa. Varaa nyt!

Omena-hotelli | Alkaen 65€ | Turun keskustassa

Omena-hotelli | Alkaen 65€ | Turun keskustassa | – Omena Hotels

Hotellissa on perhehuoneita. Hotellin majoitusyksiköissä on taulu-tv ja keittotila. Kaikissa huoneissa on myös oma kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja liinavaatteet.

Edulliset Turun hotellit haussa? Omena Hotelli Turku Kauppiaskatu sijaitsee keskustassa torin ja joen välissä. Huoneissa laadukas varustelu. Varaa nyt!

Omena Hotel Turku Humalistonkatu – Booking.com

Omena Hotel Turku Humalistonkatu, Turku – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Näytä majoituspaikan Omena Hotel Turku Humalistonkatu tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Tämän hotellin huoneissa on taulu-tv, mikroaaltouuni sekä teen/kahvin valmistusvälineet.

Omena Hotel Turku Kauppiaskatu – Booking.com

Omena Hotel Turku Kauppiaskatu, Turku – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Näytä majoituspaikan Omena Hotel Turku Kauppiaskatu tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus.

Turussa sijaitsevalta Omena Hotel Turku Kauppiaskadulta on 400 metriä Kinopalatsin elokuvateatterille. Ilmastoiduissa huoneissa on maksuton WiFi.

Omena Hotel Turku Humalistonkatu – Hotels.com

Omena Hotel Turku Humalistonkatu – Turku | Hotels.com

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Omena Hotel Turku Humalistonkatu. Asiakkaat pitävät huoneiden koosta. Hansa Shopping Center sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Näytä majoituspaikan Omena Hotel Turku Humalistonkatu tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat pitävät majoituspaikan huoneiden koosta. Hansa Shopping Center sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden sekä aamiaisen. 

Omena Hotel Turku Kauppiaskatu – Hotels.com

Omena Hotel Turku Kauppiaskatu – Turku | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Omena Hotel Turku Kauppiaskatu tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Kinopalatsi Movie Theater Complex, Turku sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkaiden käyttöön ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Kaikkiin huoneisiin kuuluu taulutelevisio ja ilmastointi. 

Omenahotelli Turku, Suomi – Trivago

Omenahotelli Turku, Suomi – www.trivago.fi

Vertaile hotellihintoja ja löydä Hotelli Omenahotelli Turku kohteessa Turku, Suomi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Löydät myös 51 valokuvaa ja 1906 arvostelua. Hotelli? trivago!

Omena Hotel Turku Humalistonkatu – Turku, Suomi

Omena Hotel Turku Humalistonkatu – Turku, Suomi – hinta alkaen $57, arvostelut – Planet of Hotels

Omena Hotel Turku Humalistonkatu Turku, Suomi. Laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja matkailijoille verkkosivustollamme. Matkustat useammin hintojemme kanssa. Matka on helppo ja mukava, jos varaat etukäteen planetofhotels.com-verkkosivustolta.

Omena Hotel Turku Humalistonkatu | 2023 hinnat >> ebookers.fi

Varaa yöpyminen majoituspaikasta Omena Hotel Turku Humalistonkatu. Asiakkaat pitävät huoneiden koosta. Hansa Shopping Center sijaitsee kävelyetäisyydellä. Tässä hotellissa on saatavilla ilmainen langaton internetyhteys ja aamiainen.

Keywords: omena hotelli turku