Sää aitolahti

Sää Aitolahti, Tampere 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Täsmäsää Aitolahti, Tampere – Foreca.fi

Sää tänään maanantaina. Pilvistä, aamulla melko pilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -5 astetta ja alin -7 astetta. Vuorokauden sademäärä on yhteensä 0,2 …

Täsmäsää Aitolahti. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Aitolahti, Tampere – Ilmatieteen laitos

Sää Aitolahti, Tampere – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Aitolahti, Tampere | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Sää Aitolahti, Tampere ; 20.00. Enimmäkseen pilvistä ja ajoittain heikkoa lumisadetta tai lumikuuroja. −8°. 2. 60%. |. 0,1 mm. Heikkoa lumisadetta. −8°. 2. 13%.

Sää Aitolahti, Tampere | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Aitolahti, Tampere. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta.

Aitolahti, Pirkanmaa, Suomi: Kuukausittainen sää | AccuWeather

Get the monthly weather forecast for Aitolahti, Pirkanmaa, Suomi, including daily high/low, historical averages, to help you plan ahead.

Aitolahti, Pirkanmaa, Suomi: Päivittäinen sää – AccuWeather

Know what’s coming with AccuWeather’s extended daily forecasts for Aitolahti, Pirkanmaa, Suomi. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation …

Sää Aitolahti – 7 päivän sääennuste – freemeteo.fi

Aitolahti – 7 päivän sääennuste. Lev.: 61,55 | Pit.: 23,89 | Ennuste korkeus: 109m | Kartta. Sää Aitolahti, 7päivän sääennuste. Edellinen viikko.

Myytävät asunnot Aitolahti, Tampere: 1 kpl – Etuovi.com

Etuovi.com:issa on juuri nyt 1 kohdetta tuoteryhmässä Myytävät asunnot alueella Aitolahti, Tampere. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Mainio sää suosi juoksijoita Noitien kympillä – Ruovesi-lehti

Mainio sää suosi juoksijoita Noitien kympillä – Ruovesi

Noin 18 asteen lämpötila muhkeine pilvineen oli mainio säätila juoksijoille, … ja sitä kautta myös Ruovesi-lehden ja Teisko-Aitolahti-lehden jakeluun.

Noin 18 as­teen läm­pö­ti­la muh­kei­ne pil­vi­neen oli mai­nio sää­ti­la juok­si­joil­le, sil­lä il­mas­sa oli run­saas­ti – tai ai­na­kin riit­tä­väs­ti – hap­pea. Sa­teel­ta­kin väl­tyt­tiin.

Keywords: sää aitolahti