Sää kannus ilmatieteenlaitos

Sää Kannus – Ilmatieteen laitos

Sää Kannus – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta. … Sää. Tuuli. Kosteus. Paine. Lumensyvyys. Vuorokausiarvot …

Sää Kannus – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Kannus | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Sää Kannus. Paikanna. Tänään tiistaina klo 7.00. 8.00 17.17. Enimmäkseen pilvistä. −11°. 3 m/s. −11°. 3 m/s. Ilmatieteen laitos … Sateen määrä Kannus.

Kannus | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Sää Kannus. Paikanna. Tänään tiistaina klo 15.00. 7.59 17.17. Heikkoa lumisadetta. −9°. 2 m/s. −9°. 2 m/s. Ilmatieteen laitos … Sateen määrä Kannus.

Täsmäsää Kannus – Foreca.fi

Sää tänään tiistaina. Päivällä pilvistä, illalla heikkoa lumisadetta, aamulla ja yöllä puolipilvistä. Kuluvan päivän ylin lämpötila on -10 astetta ja alin -13 …

Täsmäsää Kannus. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Kannus | Säätiedot ja lämpötilat – Iltalehti

Älä anna sään yllättää! Katso sää kohteessa Kannus. Meiltä myös viikon sääennusteet, sadetutkat, lämpökartat ja paljon muuta. Klikkaa ja kokeile heti.

Sää Kannus – Säätiedot ja Sadetutka – MTV Uutiset

Katso päivän ja viikon sää paikassa Kannus kätevästi MTV Uutisten Säästä. Meiltä löydät sään tunneittain, ajokelivaroitukset ja sadetutkat.

Katso päivän ja viikon sää paikassa Kannus kätevästi MTV Uutisten Säästä. Meiltä löydät sään tunneittain, ajokelivaroitukset ja sadetutkat. Klikkaa ja tutustu!

Sääennuste Kannus, Suomi | Sää | yle.fi

Sääennuste Kannus | Sää | yle.fi

Sää Kannus. Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

10 vrk:n sää-Kannus, Keski-Pohjanmaan maakunta

Kannus, Keski-Pohjanmaan maakunta 10 vrk:n sääennuste – The Weather Channel | weather.com

Yöllä lumikuuroja. Alin lämpötila -14ºC. Tuuli SSE, nopeus 10−15 km/h. Lumisateen mahd: 80%. Lunta kertyy alle 2 cm. Kosteus87%. UV-indeksi0/10.

Varaudu tulevaan tarkan 10 vrk:n ennusteen avulla kohteessa Kannus, Keski-Pohjanmaan maakunta. Korkeimmat ja alimmat lämptötilat, sateen todennäköisyys – The Weather Channel ja weather.com

Tiesäähavainnot: vt28 Kannus R – Paikkatietohakemisto DEMO

Tiesäähavainnot: vt28 Kannus R

Tiesäähavainnot: vt28 Kannus R. Aineisto sisältää Liikenneviraston … http://ilmatieteenlaitos.fi/avoin-data-tiesaahavainnot … Vallitseva sää. Varoitus.

Aineisto sisältää Liikenneviraston tiesääjärjestelmän tuottamia tietoja tiestöllä vallitsevasta kelistä ja säästä. Teiden varsilla on lähes 500 keliä ja säätä havainnoivaa tiesääasemaa. Eniten asemia on rannikkoseudulla ja eteläisessä Suomessa. Tiesääasemilta saadaan tietoja 10-15 min välein erilaisilta tienpinta-antureilta tien pinnan oloista sekä meteorologisilta antureilta vallitsevasta säästä. Tiesääasemien sijainnista johtuen sääanturitietojen luotettavuus ja tiedon vertailtavuus asemien kesken on heikompi kuin Ilmatieteen laitoksen säähavaintoasemien tiedoilla, jotka on sijoitettu meteorologisesti edustavimpiin paikkoihin. Tiesääasemilla pääpaino on kelin mittaus ja asemat on siksi sijoitettu eri metodein kuin säähavaintoasemat.

Keywords: sää kannus ilmatieteenlaitos