Sää pori täsmäsää

Täsmäsää Pori – Foreca.fi

Täsmäsää Pori. Paikkakuntakohtainen täsmäsää, tutkakuvat, havainnot, sade-ennusteet ja paljon muuta säätietoa Suomeen ja ulkomaille.

Sää Pori 10 vrk – Foreca.fi

Katso sää tänään, huomenna ja seuraavat 10 päivää: sääsymboli, vuorokauden ylin ja alin lämpötila, tuuli ja sademäärä.

Sää Pori – Ilmatieteen laitos

2 päivää sitten — Sää Pori – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Sää Pori – Sääennuste Suomeen ja maailmalle. Lisäksi havainnot Suomesta.

Pori | Sää tänään – Supersää – sääennuste

Hae paikkaa. Valikko. Sää Sadetutka Sovellus. Sää Pori. Paikanna. Tänään tiistaina klo 19.00 … Sateen määrä Pori. Ei sadetta seuraavan 24 tunnin aikana.

Sää Pori Tänään tunneittain – freemeteo.fi

Pori, sää tunneittain tänäänsunnuntai 19 helmikuuta 2023. Auringonnousu: 08:09 (653 t & 9 m),auringonlasku: 17:26 (662 t & 26 m).

Sadetutka Pori – Iltalehti

Sadetutka havainnollistaa, miten sadealueiden ennustetaan liikkuvan paikassa alueellasi. Tuoreimmat – Sääuutiset. Hyytävä pakkasaalto nielaisee koko Suomen – …

Foreca – Säähavainnot

Sääuutiset | Uudenvuodenaattona lauhaa ja tuulista, lumi- ja vesisateita kulkee Suomen yli – sunnuntaina lisää lunta Lappiin … Sää Pietarsaari. Täsmäsää™.

Sääennuste Helsinki | Sää | yle.fi

Sää | yle.fi

Paikallissää Helsinki, tiistai 21.2. · Säätila klo 20:00 · Lämpötila lähipäivinä · Sää tunti tunnilta · Sadetutka Helsinki · Sää tulevina päivinä.

Tervetuloa Ylen uuteen sääpalveluun. Palvelu on entistä selkeämpi ja se toimii nyt hyvin myös mobiililaitteilla.

Sää – Säätiedot ja Sadetutka – MTV Uutiset

Katso päivän ja viikon sää kätevästi MTV Uutisten Sää-palvelusta. Meiltä löydät sään tunneittain, säävaroitukset ja sadetutkat. Klikkaa ja tutustu!

Säätutka (sadetutka) ja ukkostutka Suomi — Meteo.fi

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen …

Suomen säätutkaverko ja salamapaikannusverkko näyttävät missä sataa ja salamoi. Kuvasarjasta saa käsityksen sadealueiden liikkeestä ja voi tehdä lyhyen ennusteen sitä, missä sataa kohta. Tiedot päivittyvät 5 minuutin välein. Tutkahavainnon tarkkuus on 1km. dBZ datan tarkkuus on 500m. Palvelu perustuu Ilmatieteen laitoksen avoimeen dataan.

Keywords: sää pori täsmäsää