Scandic helsinki

Hotellit Helsinki | Aina paras hinta | Scandic Hotels

15 Hotellia Hotelli · Scandic Paasi · Scandic Grand Central Helsinki · Marski by Scandic · Scandic Pasila · Scandic Meilahti · Scandic Grand Marina · Scandic Helsinki …

Valittavanasi on lukuisia Scandic-hotelleja Helsingin keskustassa tai keskustan tuntumassa. Varaa hotelli netissä. Saat parhaan hinnan ja parhaat edut.

Scandic Park Helsinki – Hotellit – Booking.com

Scandic Park Helsinki, Helsinki – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

17.10.2021 — Lentokenttähotellissa yöpymällä matkatunnelman saa maksimoitua. Scandic Helsinki Airport oli hyvä valinta ennen aikaista aamulentoa.

Scandic Park Helsingistä avautuu näkymä Töölönlahdelle, ja se on 600 metrin päässä Alvar Aallon suunnittelemasta Finlandia-talosta.

Scandic Helsinki Hub | Hotel in Helsinki

Scandic Helsinki Hub | Hotel in Helsinki | Scandic Hotels

A modern, urban hotel in a impressive 1920s printing house next to the Old Church Park in Helsinki city centre. Hotel creates an inspiring setting for a relaxed stay.

Hotelli Scandic Park Helsinki, Suomi – Trivago

Scandic Grand Central, Helsinki – NCC

Scandic Grand Central, Helsinki | NCC

NCC muutti Helsingin päärautatieasemalla sijaitsevan VR:n vanhan hallintorakennuksen Scandic Hotels -ketjun hotelliksi. Vanhan pääkonttorin muutostöiden lisäksi rakennuksen pohjoispuolelle rakennettiin uudisosa. Hotelli valmistui tammikuussa 2021.

Scandic Helsinki Airport – Finavia

Scandic Helsinki Airport | Finavia

Inspiroiva hotelli kaikilla mukavuuksilla, Helsinki-Vantaan lentoasemalla aivan terminaalin vieressä. Hotelli on täydellinen valinta, kun haluat nukkua paremmin tai hyödyntää kätevän tapaamispaikan.

Esittelyssä hotelli Scandic Helsinki Airport – Palmuasema

Esittelyssä hotelli Scandic Helsinki Airport | Palmuasema

Lentokenttähotellissa yöpymällä matkatunnelman saa maksimoitua. Scandic Helsinki Airport oli hyvä valinta ennen aikaista aamulentoa.

Scandic Park Helsinki – Hotels.com

Scandic Park Helsinki – Helsinki | Hotels.com

Näytä majoituspaikan Scandic Park Helsinki tarjoukset, mukaan lukien täysin hyvitettävät hinnat, joihin sisältyy ilmainen peruutusoikeus. Asiakkaat ylistävät majoituspaikan keskeistä sijaintia. Hesperia Park sijaitsee vain muutaman minuutin matkan päässä. Tässä hotellissa aamiainen ja Wi-Fi ovat ilmaisia ja käytössäsi on myös sisäuima-allas. 

Keywords: scandic helsinki, scandic hotellit helsinki