Suomi kreikka kääntäjä

Suomi – Kreikka kääntäjä – TRANSLATOR.EU

Suomi – Kreikka kääntäjä | TRANSLATOR.EU

Antiikin Kreikan (tai klassinen kreikka) puhutaan ja kirjoitetaan klassisen ajan Kreikassa. Eri murteita hellenistisen ajan ajanut niin. Koinè hellenistisen, …

Aristoteles ja Homer kielen ja Raamatun kieltä Kreikan on lisäksi Kiinan ja aramean, kielen pisin kirjallisuuden historia Sen alkuperä juontaa juurensa 3

Kreikka Suomi Kääntäjä

Kreikka-suomi-kääntäjä verkossa yksittäisten sanojen, lauseiden ja lyhyiden tekstien kääntämiseen.

Google Kääntäjä

Googlen tarjoama maksuton palvelu kääntää hetkessä sanoja, lauseita ja verkkosivuja suomen ja yli 100 muun kielen välillä.

kääntäjä kreikaksi – Sanakirja.org (suomi-kreikka)

Synonyymit. kielenkääntäjä. Ääntäminen. IPA: /’kæ:ntæjæ/. Haettu sana löytyi näillä lähdekielillä: suomi. Käännös. 1. μεταφραστής {m} (metafrastís).

Kreikka suomi kääntäjä – All translation

Kreikka suomi kääntäjä

Kreikan online-kääntäjä … Jos tarvitset käännöksen kreikasta suomeksi, kirjoita teksti ylempään ikkunaan. Kreikankielinen teksti kopioituu automaattisesti …

Käännöspalvelumme kreikasta suomeksi auttaa virkkeiden ja lyhyiden tekstien

Online Kreikka Suomi Kääntäjä

Online Kreikka Suomi kääntäjä – kääntää tekstejä, asiakirjoja, lauseita, lauseita, web-sivuja. Käännän Kreikka. EL => FI. Käännös Suomi. Kreikka.

Kreikka Suomi Kääntäjä – pisimmällä online kääntäjä välillä Suomi ja millä tahansa kielellä, työ sekä online-ja offline.

Käännä suomesta kielelle Kreikan verkossa – Lingvanex

suomesta Kreikan suomeen Kääntäjä | Kreikan-Suomen kielen verkkokäännös- ja sanakirja – Lingvanex.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ). Kuinka suomesta Kreikan -tekstin kääntäminen toimii?

Lingvanexin ilmainen palvelu kääntää välittömästi sanat, asiakirjat (.pdf, .txt, .docx, .xlsx jne.) ja verkkosivut suomesta Kreikan ja suomesta Kreikan.

Sanakirja suomi – kreikka – Glosbe

Sanakirja suomi – kreikka | Glosbe

Sanakirjasta suomi – kreikka löydät lauseita, joissa on käännöksiä, esimerkkejä, ääntäminen ja kuvat. Kääntäminen on nopeaa ja säästää aikaa.

suomi kreikka Kääntäjä

suomi-kreikka kääntäjä on ilmainen sanakirja- ja tekstinkäännösjärjestelmä, tarjoaa ilmaisia ​​ja johdonmukaisia ​​käännöksiä kaikilla kielillä oleville.

Keywords: suomi kreikka kääntäjä, kreikka suomi kääntäjä, kääntäjä kreikka suomi