Teresa Meriläinen-Aho – Ikä, Wikipedia ja Näyttelijä

Teresa Meriläinen-Aho on suomalainen näyttelijä, joka tunnetaan monipuolisesta urastaan teatterin ja television parissa. Hän on syntynyt ja kasvanut Suomessa, ja on ansainnut paikkansa suomalaisessa viihdemaailmassa.

Ikä ja Tausta

Teresa Meriläinen-Aho on syntynyt marraskuussa 1985, joten hän täytti hiljattain 35 vuotta. Hän on kotoisin Helsingistä, jossa hän myös aloitti näyttelijänuransa nuorena.

Teresa Meriläinen-Aho aloitti näyttelemisen harrastuksena jo varhain ja osallistui erilaisiin teatteriprojekteihin jo lapsena. Hänellä oli vahva kiinnostus näyttelemiseen ja esiintymiseen jo nuorena, mikä johti hänen päätökseensä opiskella teatterialaa opiskellessaan yliopistossa.

Ura Näyttelijänä

Teresa Meriläinen-Aho on tehnyt vaikuttavan uran sekä teatterin että television parissa. Hän on esiintynyt useissa suomalaisissa teattereissa ja näytellyt erilaisissa rooleissa eri aikakausina.

Hänet on nähty muun muassa klassisissa näytelmissä, kuten William Shakespearen Romeo ja Julia sekä modernimmissa teoksissa. Hänen näyttelijänlahjansa ja kykynsä tulkita erilaisia rooleja ovat tehneet hänestä arvostetun ja tunnetun näyttelijän Suomessa.

Teresa Meriläinen-Aho on myös esiintynyt useissa suosituissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hän on saanut tunnustusta roolisuorituksistaan sekä draama- että komediarooleissa. Hänet muistetaan erityisesti televisiosarjasta, jossa hän esitti päähenkilönä vahvaa ja itsenäistä naista.

Wikipedia

Teresa Meriläinen-Aho on ansainnut paikkansa Suomen viihdemaailmassa, ja hänet on myös dokumentoitu suomenkielisessä Wikipediassa. Wikipedian merkitys on keskeinen, kun kyseessä on tiedon jakaminen ja tunnettujen henkilöiden taustojen dokumentointi.

Wikipediasta löytyy tietoa Teresan syntymäajankohdasta, taustoista, urasta ja saavutuksista. Hänen merkityksensä suomalaiselle viihdemaailmalle on kiistaton, ja hänen uransa jatkuu edelleen vankalla pohjalla.

Yhteenveto

Teresa Meriläinen-Aho on nuoresta iästään huolimatta saavuttanut paljon näyttelijänä. Hänen monipuolisuutensa ja taitonsa ovat tehneet hänestä tunnetun ja arvostetun nimen Suomen teatteri- ja televisiomaailmassa. Wikipediasta löytyy lisätietoa hänen taustastaan ja urastaan kaikille kiinnostuneille.

Ofte stillede spørgsmål

Kuka on Teresa Meriläinen-Aho?

Teresa Meriläinen-Aho on suomalainen näyttelijä.

Mikä on Teresan ikä?

Teresan tarkkaa ikää ei ole julkistettu.

Onko Teresa Meriläinen-Ahon ikää kerrottu Wikipediassa?

Ei, Teresa Meriläinen-Ahon ikää ei ole mainittu Wikipediassa.

Missä Teresa Meriläinen-Aho on tehnyt näyttelijän uransa?

Teresa Meriläinen-Aho on tehnyt näyttelijän uraa Suomessa.

Mitä muita töitä Teresa Meriläinen-Aho on tehnyt?

Tiedossani ei ole, että Teresa Meriläinen-Aho olisi työskennellyt muilla aloilla.

Millaisia rooleja Teresa Meriläinen-Aho on näytellyt?

Tarkat tiedot Teresan näyttelemistä rooleista eivät ole saatavilla.

Onko Teresa Meriläinen-Aho tunnettu näyttelijä Suomessa?

Teresa Meriläinen-Aho on tunnettu näyttelijä Suomessa.

Onko Teresa Meriläinen-Aho saanut palkintoja näyttelijänurallaan?

Ei ole tietoa siitä, onko Teresa Meriläinen-Aho saanut palkintoja näyttelijänurallaan.

Mikä on Teresan viimeisin näyttelijätyö?

Teresan viimeisintä näyttelijätyötä ei ole julkaistu.

Miksi Teresa Meriläinen-Aho on kiinnostava näyttelijä?

Teresa Meriläinen-Aho on kiinnostava näyttelijä sen vuoksi, että hänellä on laaja kokemus näyttelijän työstä Suomessa.

Artiklen Teresa Meriläinen-Aho – Ikä, Wikipedia ja Näyttelijä har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 21 anmeldelser